Over Florences

Florences Over ons

Florences.nl – Uw carrière. Onze zorg. Want daar zijn wij al 20 jaar uitmuntend in.

Florences is een arbeidsbemiddelingsbureau met een specialisatie in de Zorgsector. Geen specialist in hart en nieren, maar met 20 jaar consultancy ervaring een betrouwbare werving en selectie partner met een specialisatie in cure and care.

Florences richt zich op zorgprofessionals. Van begeleiders en verzorgenden, verpleegkundigen van diverse niveau’s, tot aan  coordinatoren, teamleiders en zorgmanagers. Via diepgaande screening, innovatie en persoonlijk contact zoeken we de beste match tussen kandidaten en onze klanten.

Vanuit deze verbindende positie bouwen we langetermijnrelaties en helpen we organisaties binnen de VVT, GGZ,  GHZ, ziekenhuizen en UMC’s door ze te connecten met de best gekwalificeerde zorgprofessionals in Nederland. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Florences kantoor
Het hoofdkantoor van Florences is gevestigd in Amsterdam, maar onze consultants zijn actief in heel Nederland.

De consultants van Florences gebruiken hun hoofd, maar voornamelijk het hart. Voor ons betekent werken in de zorg en welzijn werken vanuit een roeping en passie. Onze consultants hebben allemaal affiniteit met de zorg, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Het doel is een gezonde zorgmarkt, het middel is recruitment. Florences. Uw carrière. Onze zorg.

Werkgevers en kandidaten
Bent u een werkgever in de zorg? Bekijk dan onze werkgeverspagina wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben je een professional in de zorg? Bekijk dan onze kandidatenpagina en wellicht kunnen wij je helpen aan een nieuwe stap in je carrière.

florences kantoor

Florences kantoor

Florences reviews

Florences
5.0
powered by Google
Deborah Neslo
Deborah Neslo

15:11 27 Mar 20
Florences is een super bureau! Een bureau wat daad bij het woord voegt. Binnen een week had ik alweer 2 sollicitaties. Tussendoor werd er actief contact met mij gehouden. Momenteel ben ik werkzaam bij een super leuk bedrijf dankzij Florences. Ik ben zeer tevreden! Bedanktlees meer
Michelle Lalisang
Michelle Lalisang

12:54 18 Jan 20
Na een uitgebreid intake gesprek, uiteindelijk op twee verschillende plekken kennis gaan maken. Telkens met een van de consultans contact gehad na een gesprek. Zo uiteindelijk tot de juiste keuze gekomen. Dank!lees meer
Dirk-Jan van der Niet
Dirk-Jan van der Niet

15:59 12 Nov 19
Via Florences ben ik aan een leuke baan gekomen, een bureau welke werk voor je maakt. Altijd bereikbaar en geïnteresseerd hoe het met je gaat op de nieuwe werkplek, een aanrader.lees meer
Dion Schardijn
Dion Schardijn

15:41 19 Apr 19
Professionele crew. Gespecialiseerd in de zorgsector.

Bekijk alle beoordelingen

Blader door vacatures

Bekijk hier alle zorgvacatures in Nederland

Upload je CV

Maak anoniem een profiel aan binnen 1 minuut

Solliciteer

Solliciteer gratis op elke vacature die beschikbaar is. Je krijgt binnen 12 uur een reactie.

Sollicitatie

Over Florences

No file !

nl_NLNederlands
nl_NLNederlands
Florences