Over Florences

Florences Over ons

Florences.nl – Uw carrière. Onze zorg. Want daar zijn wij al 20 jaar uitmuntend in.

Florences is een werving en selectiebureau met een specialisatie in de Zorgsector. Geen specialist in hart en nieren, maar met 20 jaar consultancy ervaring een betrouwbare werving en selectie partner met een specialisatie in cure and care.

Florences richt zich op zorgprofessionals, van  artsen, verpleegkundige en paramedici tot aan assistenten, zorgmanagement en onderzoekers. Via diepgaande screening, innovatie en persoonlijk contact zoeken we de beste match tussen kandidaten en onze klanten.

Vanuit deze verbindende positie bouwen we langetermijnrelaties en helpen we ziekenhuizen, zorginstellingen, instituten, ZBC’s en klinieken door ze te connecten met de best gekwalificeerde zorgprofessionals in Nederland. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Florences kantoor
Het hoofdkantoor van Florences is gevestigd in Amsterdam, maar onze consultants zijn actief in heel Nederland.

De consultants van Florences gebruiken hun hoofd, maar voornamelijk het hart. Voor ons betekent werken in de zorg en welzijn werken vanuit een roeping en passie. Onze consultants hebben allemaal affiniteit met de zorg, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Het doel is een gezonde zorgmarkt, het middel is recruitment. Florences. Uw carrière. Onze zorg.

Werkgevers en kandidaten
Bent u een werkgever in de zorg? Bekijk dan onze werkgeverspagina wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben je een professional in de zorg? Bekijk dan onze kandidatenpagina en wellicht kunnen wij je helpen aan een nieuwe stap in je carrière.

florences kantoor

Blader door vacatures

Bekijk hier alle zorgvacatures in Nederland

Upload je CV

Maak anoniem een profiel aan binnen 1 minuut

Solliciteer

Solliciteer gratis op elke vacature die beschikbaar is. Je krijgt binnen 12 uur een reactie.

Sollicitatie

Over Florences

No file !

Florences
nl_NLNederlands
nl_NLNederlands